Vad vi hjälper dig med

Annonser

Vi skapar annonser som syns framför dina idealklienter och väcker intresse.

Landningssidor

Vi skapar landningssidor som representerar ditt varumärke och som konverterar besökare till leads.

Konverteringsoptimering

Vi hjälper dig få intresserade personer att bli betalande kunder genom att sätta upp webinarer, videor eller säljsamtal där leads får mer information om dig och det du säljer.

När du ska få helt nya människor att köpa så behöver du veta vad du säger och hur du säger det för att bygga ett förtroende för dig och övertygelse om att du är personen de ska komma till för att få hjälp.

Vi hjälper dig i flera steg med hjälp av:

  • Genomgång av din idealkund

  • Copywriting

  • Skript för webinar/video

Sälj

Vi rekryterar och sätter ihop ett säljteam till dig, som säljer när du sover eller hjälper dina klienter. Eller så coachar vi dig så att du blir bättre på att sälja.

Leads betyder ingenting om du inte säljer i slutänden. Därför ser vi till att det sker. Oavsett om det är att du själv vill hålla i samtalen med potentiella kunder, eller om du vill att andra ska göra det. Vi har säljteam att sätta in på ditt företag - så att du kan göra det du är bra på och tycker är kul!

Utöver att vi gör allt detta åt dig, så får du tillgång till vårt Allt-i-Ett-system med allt du behöver för att driva ditt företag. Med detta system får du kontroll över alla dina leads och hela köpprocessen. Här kan du skriva anteckningar om dina kundkontakter, boka möten, svara på mail, SMS och meddelanden till din Facebook- och Instagramsida m.m.

Detta är inkluderat helt kostnadsfritt för våra kunder som använder våra tjänster.

Roskildegränd 6, 164 46 Kista, Sweden

Whatsapp: (+46)764278008

Email: kontakt@incubatoria.se

Org.nr 8603220107

Integritetspolicy | Köpvillkor

Copyright 2023 . All rights reserved